ngaku jew lah....!!

assalamualaikum....^_^

kenapa susah sangat orang ni nak mengaku if dye dah pom berpunya...??

kadang3 alasan yg cuba diberikan tu xmsok akal pom...

bila ditanya soal pasangan...

mereka2 akan sorok kn status mereka2...

dan menyatakan mereka2 xlaku laku lah...hape lah...

nape susah sangat nak isytiharkn yg mereka2 ni sebenarmye dah pom berpunya...

xtak pernah kew mereka2 akan membuatkn ada segelintir "kaum" yg simpan perasaan...

tapi bila "kaum" ni menytakan isi hati...

barulah mereka2 akan mengaku yg mereka2 sebenarnye dah pun berpunya...

pernah x mereka2 ni fikir pew soal aty n perasaan "kaum" ni...???

ofkos xpernah kan...???

so pew salahnye if mereka2 ni mengaku jew bila ditanya...

jangan wat orang2 sekeliling mereka2 tertanya2..

dan jangan sesekali terlalu nak test market...

sebab benda2 macam ni akan menyakitkan banyak aty...



~ a lot of story wif luv ~

^_^

like it..'smile'

assalamualaikum kesyangan sume...(^_^)


pejam celik...pejam celik...pejam celik...

dah pom genap 2bulan r/ship ni berjalan...

so far sumenye berjalan lancar...

tapi kekadang tu ada gak 'gdoh3 mnja'..~wink...wink..wink..~

biasalah lidah pom lagikan tergigit ni kn plak pasangan bwu nk berputik...

but alhamdulillah sumenya mmpu kami tangani...(wat msa skunk)



this is our 1st date...

plix keep smile like this alwayz...


Dear...

today...im wanna u know...

that im being so lonely when u go wif HER...

tapi pew yg mmpu aq wat selain merelakan kamoo pergi bersamanya...

padahal jaoh dari sudut hati ni...xrela tok melihat kamoo pergi bersamanya..

tapi tetiba jew mulut ni jadi bisu...xmmpu ucapkan pape pd kamoo...

tapi aq sggp wtpe jew demi melihat kamoo bahagia...

kamoo xpernah mengerti pew yg sdg aq alami...

kamoo xpernah pham pew yg sdang aq bimbangi...

aq syg kamoo syang...mungkin aq blom mngerti perasaan ni...

tapi aq dapat merasakannya bila saat kamoo keluar bersamanya...

itu dah ckup mnyakitkan hati aq...tapi sume tu dah terlewat tok aq halang pemergian kamoo bersamanya..

apa yg mmpu aq wat...hnye lah menanti kepulangan mu...syang...:(

tapi aq mohon pada-MU YA ALLAH...

tolong kekalkan seyuman kami seperti mula3 kami bertemu...

tolong semaikan kasih dan sayang dalam hubungan kami....

sempena tahun baru...

kami mohon pada-MU YA ALLAH...

restui hubungan kami...

jauhi kami dari segala bencana..godaan syaitan laknatulallah..dan angkara org ketiga...

sesungguhnye hnye pd-Mu kami berserah...

dan hnye pd-MU jua kami memohon...

AEMIN...(^_^)

~ a lot of story wif luv ~

^_^


wow..shuka bangat!!!! (part 1)

haa..ketemu lagi kita yew...~ alhamdulillah ~

kowg tahu x nape aq shuka cgt...???

haa...mesti xtahu kan...oke lets we begin...^_^

btw...soe if entry ni terpanjang ..hehehehe...

xtually i have wordless weekend...

last weekend aq dah sertai satu rombongan dak sekolah...

gara2 xcukup student...so aq kena berlakon jadi budak sekolah rendah...

makcik jadi orang muda gtu...hahaha....

kecoh jew kan...???

setiap tempat yg kami kunjung aq dapat half price tok sume3 tiket....

disebabkan aq kelihatan kecik molep...(ouch...tetiba jew..)

so dowg sume xdpat teka umur aq yg sebenar....

tapi mmg untung cangat lah...huhuhuh....

nasib bek aq xpakai seragam sekolah jew...hahahaha....

kowg tahu ktne rombongan kami pergi...???

ce..teka lah....^_^

as usual lah...bila namanye rombongan sekolah rendah...

tempat yg dituju semestinya...

1) ZOO NEGARA

2) MUZIUM NEGARA

3) PETROSAINS

4) AQUARIST

5) KLCC

6) PUTRAJAYA

hahahaha....sume tempat ni semestinaya kita xkan pergi ngan family kan...

so...ni pluang kperakan lah untuk aq....hehehehe....

xtually nak wat pengakuan yg agak memalukan ni....

tapi janji taw...jangan cter kat owg len...~ wink..wink..wink..~
xtually ni kali pertama aq pergi zoo negara, muzium negara, pertosains dan aquarist...

heheheheheheheh.....memalukan kn....??

pape pom jom kita layan photo gedik aq dengan kzen3 aq kat ZOO NEGARA...




image 1 : muka yg xcited lebih...~ wink..wink..wink..~


image 2 : bersama kura-kura..hee


image 3 : bersama flamingo...^_^


image 4 : cmei tak...???
buruk gler kowt benda ni..huhuhuhu


image 5 : alamak...gempa bumi lak...ayoyoyo...


image 6 : bersama makcik aq yg vogue...hee


image 7 : bersama sepupu ku yg sengal...


image 8 : bersama mereka lagi...^_^


trip ni dah macam trip family lak...

hahahahahha....pew leyh wat kepala trip ni pom my aunty...

so kalo bukan kami3 yg jadi ekornya sape ag kan...

xtually pix kt atas ni sumenye original pix...
tanpa ada ubahan...~wink..wnik..wink..~

~ a lot of story wif luv ~

^_^

kau tetap anak mak...*_*


masa kecik2 dulu MAK selalu jew timang2 kita...

masa kecik2 dulu MAK selalu bagi susu untuk kita...

masa kecik2 dulu MAK selalu suapkan kita nasi...

masa kecik2 dulu MAK selalu bawa kita ke mana jew MAK pergi...

masa kecik2 dulu MAK selalu ikut apa jew yang kita mahukan...

masa kecik2 dulu MAK selalu tegur kita dari buat silap...

masa kecik2 dulu MAK akan berjaga malam bila KITA sakit...

masa kecik2 dulu MAK  tidak tinggikan suara pada kita...

TAPI......bila kita dah dewasa....

KITA selalu tinggalkan MAK tanpa tanya khabar...

KITA tidak pernah suapkan MAK makan walaupun MAK sakit...

KITA selalu sangat susah nak ikut apa yg MAK mahukan...

KITA selalu tinggikan suara dengan MAK biarpun benda yg KITA bahas xpenting pun...

KITA selalu marah2 MAK bila MAK cuba tegur salah dan silap KITA...

KITA tidur dengan nyenyaknya dalam masa yg sama MAK sedang tahan kesakitan...




tapi seorang MAK..IBU...UMI...MAMA..tidak pernah menyimpan sebarang dendam pada anak-anaknya...

malah MAK..IBU..UMI..MAMA..tidak pernah jemu-jemu mendoakan kebaikan untuk anak-anaknya...

malah MAK..IBU..UMI..MAMA..tidak pernah tidak memaafkan setiap kesalahan anak-anaknya...

kerana bagi MAK..IBU..UMI..MAMA...KAU TETAP ANAK MAK...IBU...UMI...MAMA selagi nyawa dikandung badan...^_^

MASYA-ALLAH...

kalau difikir-fikirkan balik...

adakah kita sebahagian dari orang-orang yg xpandai menghargai orang tua kita...??

WALNAUZUBILLAH...

selagi kita masih ada orang tua...sama2 lah kita hargai mereka...

sama2 lah kita sayangkan meraka seperti mana mereka telah menyayangi kita...

sama2 lah kita hormati mereka...

sebelum kita serahkan hati kita untuk yg xsepatutnya...

serahkan separuh hati KITA untuk kedua orang tua KITA..


(sumenya...pesanan untuk diri sendiri...^_^ )




jz defend what we think should be fight for..

~ a lot of story wif luv ~

^_^

mata itu anugerah...!!!

assalamualaikum kesyangan sume...(^_^)





hari ni aq pergi optometrist...cbb mata ni dah mula nak expired...;(

firstly aq g wat pemeriksaan kat RUBY OPTOMETRIST...she was suggest aq supaya ware glasses...;)

at that tyme aq xleyh nak terima kowt kenyataan ni...klo bleh aq nak bertahan ngn mata asli aq ni...~ wink ~

then aq g kat optometrist yg len..ngn hasrat keputusanya berbeza...tapi..sume tu tidak ada perubahan...;(

masa aq g kt DEAN OPTOMETRIST...she told me the same thing...;(

so...gud bye for old style...n jz waiting the new style wif glasses..;(





so...pada sesiapa yg masih punyai penglihatan yg baik...jadi kekalkn...

usahalah ngn apa jua usaha kowg untuk kekalkan penglihatan yg baik...

kerana mata itu anugerah ALLAH yg amat bernilai...

dengan mata yang baik kita mampu menikmati keindahan alam yg ALLAH dah berikan pada kita sume...

jadi...use a pair of ur eyes tok melihat benda3 yang baik3...

kerana mata yg ALLAH kurniakan pada kita adalah amanah yg perlu kita jaga sebaik yg mungkin...~wink~

so...jz defend what we think it should be fight for...(^_^)

~ a lot of story wif luv ~

^_^

alamAk ter'RAJIN' la suda...!!!

Bismillahhirrahmanirrahimmmm....

Assalamualaikum para ksyangan sume....(^_*)

agak lama rasanya aq dah mendiamkan diri...seribu bahasa...kn..???

xtually otak ni bekulah...tatau nak nulis hape kat cni...

nwayz soe guyz...^_^

but before my lappy dikebas oleh seorang hamba Allah ni...

so i wanna to take just a  little little tyme (sedikit waktu)  from u all guyz...

now i wanna to share n show u somethings....

today...si gadis berlesung ppit sebelah ni dah pandai wat bbur jagung...

jagung oke...not JAKUN....hahahahaha....^_^

hahahahahhaha...gelabah jew kan...

ish...ne tidaknya...

ni dikata the first tyme kowt si gadis berlesung ppit sebelah ni pandai wat tat type of bubur...

so...rasa KETERUJAAN tu mmg tahap gaban lah kan...~ wink ~

jom tengok bbur yang si gadis berlesung pipit sebelah ni buat tok tea tyme ari ni...



TAADAAAAAAAAA.....!!!!



image 1 : separuh masak...^_^


image 2 : yeahhh...done!!!


yeayyyy!!!!!

bubur jagung yg dimasak oleh si gadis berlesung pipit sebelah ni dah pom siap tok dihidang... 

oke lh guyz....mata ni pom dah makin kecik...

so tandanya dah nak msok kew alam ghaib...hee

~ a lot of story wif luv ~

^_^

korban...perlu????

assalamualaikum kesayangan sume....^_^


so far how's ur raya korban celebration...???

kowg sume korban kew...???

xkesah r korban pew..ayam kew...lembu kew....kambing kew.....kijang kew....

pape jew lah kan...janji kowg berkorban....wink...wink....winkk...

tahun ni family aq xde sowg pom yg korban...

so xde r nak ase mam daging korban...hukhukhuk...

hal korban ni xtermasok ngn korban aty...jiwa or raga tau....

tu pngorbanan yang xseptotnye dikorbankan tu....

hahahahahhaha.....!!!!!!!

cter sal korban dan terkorban ni....

ad stengahh hamba Allah ni suke cgt berkorban konon demi yg tersyang....

wifout thinking bout them self....

so far benda tu penting kew...???

bila difikir3 kn balik maybe perlu....but sometime no need kowt...

cbb kadang3 pew yg kita korban kn tu owg xpernah hargai pom....

dan skali gus wat kita sakit aty jew kan.....

sometime ad pendapat cakpa kita bila syang kn sseowg tu....

we need to scarify if we luv them very much....

contohnye...kita perlu lepaskn ssowg yg kita syang agar dye pilih kebahgiaan nye tersendiri...

eh...plu kew ...???

at that tyme....sape lak yg nak bekorban tok kita lak....???? ~wink....wink...wink...~

so far adakan perlu kte berkorban tok kebhagiaan owg len....

sdgkan dye tu xpernah pom nak hargai ngn pew yg dah kita cbe korban kn tok dowg...

tambahe ag berkorban pada owg yg HEARTLESS....

jz defend what we think it shoud be fight for.....^_^

tok santapan u all guyz....

aq dah bkorban berGEDIX mek pix di pagi hari raya korban...

hope kowg hargai pengorbanan aq tok kowg.....(haha...tetibe jew...)




























soe guyz....cbb pix ni xsempat aq nak edit...

~ a lot of story wif luv ~

^_^

huh...!!!nasib bek dApat....

hye kesayangan sy sume...

peace yow...(*_*)v

ehem...ehem...ehem...

ngah watpe tu...???


pix yg xdew kena mngena ngn entry pom...jz tok hiasan...hehehe....
^_^


ujan3 ni sti kowg ngah syok layan ubi rebus kan.....??

ouch....sedap...!!!sedap...!!!sedap...!!!

nak3 plak ada air kopi kan....huh mmg layan r....heheheh...

kowg cube r wat...mesti nak ag....sedap tau...!!!!

xtaully bukan tu yg aq nak cter kt kowg...

yg sebenarnya aq ase cam lepas hutang satu juta taw...!!!!

nak tau nape....????

tadi tangan ni cam gatal jew nk p log in STUDENT PORTAL.....

xcited lebih lah katekan nak ngok rzuk....~wink...wink...wink...~

sekali kowg tau pew jadi...???

LOGIN ID : 2008******

PASSWORD : ******

LOADING..........

THEN.......

HARAP MAAF...
DI ATAS SEBAB-SEBAB YANG MUNASABAH AKAUN ANDA TELAH DIGANTUNG BUAT SEMENTARA WAKTU...
SEBARANG KETERANGAN SILA RUJUK PADA BAHGAIAN HEA...

owh god wats going on.....???

aq dah mula cuak...byak kali plak aq try but the answer is same....

adoyai....ble tnye kwn3 dowg sume cakap portal dorg leyh jew log in...

aq sendiri pom xtahu pew masalahnye....;(

nak kata aq ni ada hutang...eh asenye cam xde jew....len r ngn kawan3 aq...ka ka ka ka....;)

so aq pom try tnye someone who work at HEA department....

kowg tahu pew jawapan yg dye bagi kat aq....???

he jz answer me ...NTAH....

aq ni bkn men ag susun ayat nak tanye dye...bleh plak dye jwab cmtu...

huh.....!!!nak x nak aq kna settle kn sume ni by own self...hukhukhuk...:(

bila tenangkn diri jap...then aq try n try log in balik....

then hasilnye......

DAH DAPAT PUN....!!!!

ALHAMDULILLAH.....^_^

pape pom aty ni tetap berdebar selagi rzuk final aq xkuor ....!!!

kowg doakan yg terbek tau tok aq dan kwan3 aq yg len eyh...

AMIN...!!!!

" jz defend what we think it should be fight for..."

~ a lot of story wif luv ~

^_^

jz waiting....


menanti...

bila kita inginkn sesuatu....

menanti...

bila kita ingin bertemu ngn ssowg yg special wat kte...

menanti...

bila kita xcited menemukan hari yg akan wat kita bhagia....

menanti...

bila kita ingingkan sesuatu kejayaan...

menanti...

bila yg teristimewa itu menjanjikan sesuatu yang manis tok kita...

menanti...

bila kita puas menghitung hari tok bersama yg teristimewa...

betapa mudahnya meluahkan di cni....
seolah3...mase tu begitu singkat....
tapi bila kita terus menanti...begitu masa terlalu lama tok temukan pew yg kita nantikan...




JZ WAITING FOR....hnye ni yg aq mmpu wat dalam masa yg terdekat ni...^_^

"jz defend what we think it should be fight for..."
~ a lot of story wif luv ~
^_^

tarikh keramat - 25.10.2011 -


hye kesyangan sume...

kowg ada masa x...???

tok pew....???

alah...tok read my entry lah...

but this entry xtually xbpe nak menarik...cbb ni cte kesah my sayang....

tapi ni adalah hari yg istimewa bagi my syang...~ wink...wink...wink...~

xtually ecop adalah ary convocation tok my syang...

this event will be held at Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC), UiTM Shah Alam...

xtually event ni akan berlangsung esok...mybe tengahari...

so mybe aq dah terawal hapdate aq pnye entry malam ni....(nape terlebih xcted nieyh)

pape pom tok my syang..tahniah eyh...ecop nek stge leklop...

jangan cmpai tergolek kt stge tu suda...~ wink..wink..wink..~

dan yang ag pentim...ecop genap sebulan our r/ship not r/hit oke...hee..^_^

pejam celik...pejam celik...pejam celik...(jgn xcelik3 suda)..

dah genap sebulan aq ngn my syang...

mood pom still dalam keadaan bahagia...~ wink...wink...wink...~

hope r/ship ni akan kekal hingga ke akhir hayat...

di saat ary yang bahgia tok my syang ecop...

aq hnye mmpu tengok dari jauh....

xmmpu tok berada d ccnye n bergedik santai ngn nye besok....:(

tapi xpew yang pentim...naty aq konvo dye mesti ada d cc aq...hikhikhik...

xtaully mood ni cm jlez nak tgk my syang konvo...cbb aq nak konvo sma3 ngn my syang gak..hukhukhuk...

tapi wat masa skunk...masih xkesampaian...cian kan...???

hmm....xpew...aq yakin the next year turn aq lak yg konvo...YES!!YES!!YES!!

but really hate to admit...yg aq sbnrnye jlez n so sad for that....

p/s tok my syang...

hb...tahniah tok ecop...even hney xleyh tmnkn hb ecop...percayalah yg hney sllu doakan yg terbek tok hb n hbngn kte ni...bur really soe dear cbb xleyh tmnkn hb ecop..hope hb pham keadaan hney n fmli hney....
pape pom syg..tanx tok syg n rindukn hney kt cni sllu...n hney pom bgtu dear...(wink..wink..wink..mud gedik...)





~ a lot of story wif luv ~
^_^

Ber"pantai" sejenak...

Hye kesayangan sume...
Soe xoz aq still xde idea nk berceloteh d cini..maka aq hidangkn kowg ngn pic3 ni....



Jom layan pic ni...



ber ICT sebentar...(^_^)

hey kesyangan sume...

soe guyz...xtually aq dah xde benda nak share ngan kowg...

otak ni dah " ting tong " lah.....

so cbb tu lah cm dah xde idea cangat nak share ngn kowg...

bila dah " ting tong " otak pom jadi xberapa nak active cgt r tok berfikir....

tapi xepw lah...tok geng blogger kesyangan aq sume...

meh aq " santapkan  " kowg ngn pix gedix aq tyme ber ICT bersama my incik hbby...



image 1 : cam adix n abang jew...^_^


image 2 : mood dah penat berjalan...muka pom cam...huhuh



image 3 : xtahu lah dop jenguk pew tu...^_^



image 4 : meoooowwwwwww....!!!!(gedik)


image 5 : hmmm...satu ag...^_^


dah ckop r tuh kowt..huhuhuh....

nyemak jew pix bnyak3....

gpom mood ag " ting tong " ngan my incik hbby ni...

~ a lot of story wif luv ~
^_^

sesAaT bErsAmA...^_^

hye ksayangan sume...(^_^)

SESAAT BERSAMA?????



ce teka sesaat bersama cpe yg aq maksudkn tuh....




awak....tggu lah kita...!!!!!



ehem...ehem...ehem....

so guyz are u get the answer...???

WHAT???!!!!!!!!!!

not yet...!!!!!

ofkos lah wif my incik hbby...(gedik)

okey...let see our pix...(the most 'GEDIK' pix)



image 1 : incik hb n me....(sedondng gtu...^_^ )


image 2 : membuktikn incik hb more taller then me...huhuhuh...


image 3 : ada gaya jadi gurl kt race car x..???..hak...hak..hak...


image 4 : ololo...cian incik hb...mase kcik3 dlu xcmpat nek kete cm gnih eyh...~ wink...wink..wink...~


pix ni kteowg mek sementara tggu wayang mula...

so....kteowg pom wat lah wayang sendiri....

kteowg lah pngarah...

kteowg lah pelakon...

kteowg lah juru kamera...

so leyh kata kan sume tu doing by US!!!!!! ~ wink...wink...wink... ~

~ a lot of story wif luv ~
^_^

sabar itu indah...


hey para ibu..bapak...kakak..abang..adik....^_^

ary ni b4 aq membawa diri dan mnyepi di negeri orang...
aq nak sharekn ngn kowg serba ckit...
ce agkat tangan aq nak tgk berapa ramai owg3 kt luor sana tu mmpu menahan sabar...
xkesah err sabar dalam pew pom...tapi pokoknya sowg yg benar3 sabar cm Nabi kte...
even dilempar ngn jenis unta oleh para musuh...tapi baginda tetap msih mendoakan kebaikan untuk musuh3 itu...
MASYAALLAH...aq ase pd dunia ar ni xde kowt yg mmpu menahan sabar sama seperti baginda...kn???
(ask by urself oke...~wink...wink...wink..~)

SABAR...
sume owg nak memiliki sifat ni...tapi xmmpu kowt...
xplu tgk pd tempat yg jauh...kowg jz renung diri kowg..
adakah kowg seowg yg sabar???aq berani cop jadi...jwapanya TIDAK kn???
bila dah ase dirir tercabar so mulalah nak tunjuk kehebatan masing3...
ALLAH kurniakan kita ni akal untuk befikir yg ne elop yg ne tak...
so asenye xplukn nak tunjuk kehebatan diri masing3...nak3 plak pada tempat yg salah...

SABAR...
dalam setiap hal we should be patient...
tambah3 ag bila kita berdepan ngn masalah yg berkaitan antara kita dan mak ayah kita...
ofkos sume owg pernah berada disituasi tu kn...
ase serba salah pasti mnyelubungi diri...kdg3 kita xhbs pk apa..bile..bagaimana msalah ni dtg antara kita ngn dowg...
bila kita cbe bersuara pasti kita dianggap sbg sowg anak yg xpandai nk hormati owg tua...tol x??
so pew perlu kita wat...jz sabar dan tggu keadaan  kembali pulih sdia kala...~wink..wink..win..~
bak kte makcik aq..."owg yg berani...adalh sowg yg berdiam diri dan sabar..."

for the lesson today...
marilah kita ppuk ase sabar dalam dalam jiwa kita...
cbb ngn sabar ia bkn shja akan wat kita tenang...
tapi ia gak mmpu wat kita kuat tok trus melangkah ke hadapan...
"jz defend what we think it should be fight for..."

~ a lot of story wif luv ~
^_^

biLa hAti muLa bErsAtu...^_^

hey kesayangan sume....^_^

as usual....
tiap3 ary aq akan tggl kt umh sowg3...
so bila dah dop sowg3 kat umah ni...otak ni mula lah ligat berfikir..
kowg pernah tak terfikir...cmne agaknye mak ayah kita jaga their marriage...
cmne dowg harungi ary3 yg mereka jalani bersama...
ad tu ajal jew yg memisahkan dowg...agak3 pew rahsia dowg???

ada owg ckap kekuatan tu ada pada anak3...
tapi ada jew yg tak dikurniakan cahaya mata tapi dowg still leyh bersama...
how loyal their are??? -MASYAALLAH-
agak susah kowt nak cari boy yg stia cmni zaman skunk ni...~ wink ~
soe to say err guyz....^_^

pada dunia yg penuh dugaan dan cabaran ni...
bagi aq dalam stiap perhubungan tu mesti ad sikap saling percaya antara satu sama len...
even terpisah 7 benua sekali pom...xkan ad sebarang masalah...
not only that...dalam stiap perhubungan gak..kte mesti punyai sikap setia dan bersungguh3 tok perjuangkan perhubungan ni...jangan kita nak harapkan sebelah pihak jew nak jaga perhubungan ni...
dah nama pom perhubungan...ofkos lah ad 2 pihak yg terlibat...^_^

yang paling penting....dalam mengeratkan ag setiap perhubungan...
kita mestilah semai sikap kasih syang yg ckop tebal...agar kta tidak mudah terhancur dek kecurangan ary ni..
dan kita gak seharusnye tanam sikap menghormati each others...
gurl kena hormat pada boi...dan boi pom mesti hormat gurl...
so ngn ni...bila kita nak wat pew yg xbtol dibelakang kesayangan kita...kita akan fikir banyak kali...
(berpesan pada driri sendiri jugak...^_^)

for the lesson...
for those yang dah berpunya...
jagalah perhubungan kowg ngn nilai3 murni...
i admit...untuk pertahankan setiap perhubungan ni bukan lah senang...cbb ia perlukan tahap kesabran yg sgt tggi...tapi if kita tahu cmne cara sebenar...sumenye akan berjalan lancar....
most important to remember one thing...
" defent what we think proper to continue our fight for..."





p/s : for my incik hb....pertahankan pew yg kita ase tol tok hubungan ni...insyallah hney akan jaga perhubungan ni sbek yg mungkin...dan hb gak terima serba kekurangan yg ad pad dri hney...hney nak hb tahu...yg hney really hope kita akan bersama mengharungi setiap dugaan yg telah Dye tetapkan tok kita...
biar pom kita terpisah jauh..tapi percayalah satu ary naty kita kan diketemukan jua sekiranya tulang rusuk hb ad pd hney...~AMIN~
lastly hb...hney nak hb tahu hney nak hb insan yg terakhir yg pernah singgah di aty hney skunk..kini...dan selamanye...hney syg hb sgt3...^_^

~ a lot of story wif luv ~
^_^

b!La dAh boSan...^_^

hey kesyangan sy sume...^_^

xtually aq dah pom ketandusan idea...
dah tataw nak cter n share pew dah ngn kowg...
tapi ar ni aq nak santapkan kowg ngn pix2 bosan aq...hehe..
bila dah bosan mnyelubungi diri...ahaks...so snap3 is begin...

jom...jom...jom...kte layan pix3...~_~




image 1 : shhhhh....jz keep smile...dan xplu berkata apa3....~ wink ~


image 2 : hak3...bajet ayu...^_^


image 3 : ahaks...gedik....


image 4 : alamakkkkk...terlebih suda....hehehe


image 5 : cm bgus jew...^_^


image 6 : peace yaww...^_^


image 7 : nak tunjuk lesung pipit yg melembangkan c penulis ni cacat...huhuhuh


image 8 : speechless....~_~


image 9 : xpyah nak control cngat la....


image 10 : eee....anak cape yg tembam ni...adushhhhh...!!!!


hahahahahahaha.....ble dah bosan tu lah xtiviti aq kt umh...
bergedix tymee...hak3...
xtually aq bwu dah learn how to wear pashmina...
so nampak cm cmei lah ble dah pandai belit3 benda alah ni...
so.....syang lah plak ase nak buka....
hahahahaha....jadi tu yg jadi gedix semacam tu...

pape pom kowg...
syum jew lah eyh...xplu nak kata pape eyh...~ wink ~

~ a lot of story wif luv ~
^_^